Fri fragt på ordrer over 1000 kr     Afsendelse med GLS     Mere end 15 års erfaring    

Persondatapolitik hos Anita Falslund 

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos Anita Falslund. Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser. Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet. 

Oplysninger som indsamles: Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services. Dette som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger. 

Anita Falslund indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende: 

  • Besøger vores hjemmeside 
  • Køber produkter på webshoppen 
  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev 
  • Besøger klinikken og modtager behandling 

Den dataansvarlige: Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger hos Anita Falslund er:

Anita Falslund - Isafjordsgade 15 - 2300 København S - Tlf. +45 2250 4924 - Mail: info@anitafalslund.dk - CVR. 34436991

Behandlingsgrundlag & formål: Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leverings bekræftelse. Dine oplysninger vil blive slettet senest 5 år efter, at du har modtaget din vare eller ydelse. 

Andre modtagere af personoplysninger: Vi sælger ikke dine persondata til tredjemand, og vi overfører ikke dine persondata til tredjelande. Vi opererer vores hjemmeside via dynamicweb og E-conomic.dk, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret via dynamicweb og E-conomic.dk datacentre. Vi benytter i vores klinik, Cbit.dk kassesystem og kundekartotek, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser til vores klinik vil blive opbevaret i Cbit.dk datacentre. Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere. Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger. 

Dine rettigheder: Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende: 

  • At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata 
  • At få slettet persondata 

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en data beskyttelses myndighed (se under vores cookie og privatlivspolitik for uddybende herunder). Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning til vores mail: info@anitafalslund.dk

PERSONDATA I KLINIKKEN: Ved behandlinger i klinikken hos Anita Falslund er ovenstående betingelser ligeledes gældende. Endvidere bliver du pr. automatik forespurgt om en samtykkeerklæring ved din første bookning via vores online bookingssystem, kunde og kassestyringssystem CBIT (for kunder der er opført i systemet vil der pr. automatik være fremsendt en mail med disse informationer) da vi i klinkken hos Anita Falslund behandler visse personoplysninger om dig. Det er eks. din hudanalyse, hudens tilstand, evt. billeder af din hud, behandlinger du tidligere har fået og tidligere produktkøb, samt hvis du har specielle forhold der har indvirkning på din hud: Heraf medicin og store ændringer i dit liv (eks. jobskifte, operation mv.) Det kan også være omkring samtaler vi har haft, hvis det har en betydning for din huds tilstand. Dette har til hensigt, at kunne relatere til en større sammenhæng og give dig det bedste resultat for dine behandlinger og produktkøb - og service. Det du giver samtykke til er, at vi må opbevare de oplsyninger forsvarligt i din elektroniske journal, som kun vi har adgang til. De gemmes i 5 år fra din sidste journalføring. Ønsker du på et tidspunkt at trække dit samtykke tilbage, kan vi gøre det omgående, men du vil således ikke få fordelene af, at vi kan se din historik.

Se endvidere for yderligere under genveje på www.anitafalslund.dk – Handelsbetingelser – Cookie og privatlivspolitik.