COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK

COOKIES

HVAD ER COOKIES: En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus. Dette website anvender cookies i henhold til disse formål: Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer - Måle trafik og salg, så vi ved hvor mange, der besøger og handler på vores site - Forbedre hjemmesiden og sikre fuld udnyttelse af hjemmesidens services - Analyse af vareudbud, service m.v.

SÅDAN SLETTER DU COOKIES: Du kan til enhver tid selv slette cookies på din computer. Se vejledning ved at klikke her http://minecookies.org/cookiehandtering.

HVORDAN UNDGÅR JEG COOKIES: Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Hvis du klikker her http://minecookies.org/cookiehandtering, får du en vejledning i, hvordan dette indstilles i din browser.

HVAD COOKIES BRUGES TIL PÅ VORES WEBSITE: Vi bruger cookies for at kunne gøre dit besøg på websitet så godt som muligt. Vi bruger de indsamlede oplysninger til viden om adfærd på vores website så vi løbende kan lave forbedringer. 

GOOGLE ANALYTICS (TRAFIKMÅLING): Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Google Analytics anvender cookies til at kunne generere statistikken, men ingen af disse rummer personlige oplysninger. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

PRIVATLIVSPOLITIK

Persondatapolitikken fastlægger klare retningslinjer for Anita Falslund´s måde at behandle dine personoplysninger på. I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger, som du efterlader og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside, samt når du anvender de forskellige tjenester på vores hjemmeside.
HVEM ER ANSVARLIG FOR DINE OPLYSNINGER: Anita Falslund er ansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har modtaget fra dig. Du finder vores kontaktoplysninger her: Anita Falslund - Isafjordsgade 15 - 2300 København S - Tlf. +45 2250 4924 - Mail: info@anitafalslund.dk - CVR. 34436991

HVAD BRUGES DINE OPLYSNINGER TIL OG PÅ HVILKET GRUNDLAG BEHANDLER VI DEM: Vores behandling af personoplysninger er altid baseret på et lovligt grundlag. Vi bruger dine personoplysninger til følgende formål: Levering af aftalte ydelser/varer/services - Kommunikation med dig i forbindelse med udbud af vores tjenester - Når du er tilmeldt vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysning om dit navn og e-mailadresse. Vi sender ca. 1-2 nyhedsbreve om året og du kan altid afmelde ved at klikke på linket nederst i mailen eller ved at skrive en mail til info@anitafalslund.dk. Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra b vedrørende opfyldelse af en kontrakt, litra c vedrørende overholdelse af retlige forpligtelser, såsom opbevaring af transaktionsoplysninger i henhold til bogføringsloven og litra f vedrørende forfølgelse af legitime interesser, der indebærer løbende forbedring af produkter, services og shopping-oplevelser samt registrering af dine præferencer mv. for at målrette vores tilbudskampagner og annoncer til dig med henblik på forbedring af din brugeroplevelse. Derudover behandler vi dine personoplysninger i henhold til EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra a, når du har givet dit udtrykkelige samtykke som læser af vores nyhedsbreve eller som kunde i webshoppen. Afgivelsen af personoplysninger kan være nødvendig, hvis vi skal levere produkter til dig, som du har handlet i vores webshop. Vi kan ikke tilbyde dig vores produkter medmindre, at du oplyser os om de påkrævede oplysninger.

HVEM DELER VI DINE OPLYSNINGER MED: Anita Falslund benytter databehandlere, herunder udbydere af software, webhosting, professionelle backups, sikkerhed og opbevaring. Dine personoplysninger vil derfor blive behandlet af tredjeparter efter instruks fra Anita Falslund. Databehandlere behandler kun dine personoplysninger til de specifikke formål, som oplysningerne er indsamlet til, og på baggrund af de databehandleraftaler, der er indgået mellem Anita Falslund og databehandleren. Vi forpligter alle databehandlere til at behandle dine personoplysninger fortroligt og efter gældende lovgivning. Vi deler oplysninger om dig med: Vores leverandører af IT-services (databehandlere) - Eksterne revisorer - Offentlige myndigheder, såfremt det er påkrævet i henhold til lov

HVOR LÆNGE OPBEVARER VI DINE OPLYSNINGER: Vi gemmer dine oplysninger i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, som transaktionen vedrører som følge af Bogføringsloven.

INDSIGT, BERIGTIGELSE ELLER SLETNING AF PERSONOPLYSNINGER: Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk. Henvendelse om indsigtsret, indsigelse, tilbagekaldelse af samtykke, anmodning om rettelse eller sletning kan ske til info@anitafalslund.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet. Du kan indgive en klage til det danske datatilsyn ved at følge dette link: https://www.datatilsynet.dk/borger/klage-til-datatilsynet/. Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig, skal du rette henvendelse på info@anitafalslund.dk eller telefon +45 2250 4924. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataforordningen.

PERSONDATA I KLINIKKEN: Ved behandlinger i klinikken hos Anita Falslund er ovenstående betingelser ligeledes gældende. Endvidere bliver du pr. automatik forespurgt om en samtykkeerklæring ved din første bookning via vores online bookingssystem (for kunder der er opført i systemet vil der pr. automatik være fremsendt en mail med disse informationer) da vi i klinkken hos Anita Falslund behandler visse personoplysninger om dig. Det er eks. din hudanalyse, hudens tilstand, evt. billeder af din hud, behandlinger du tidligere har fået og tidligere produktkøb, samt hvis du har specielle forhold der har indvirkning på din hud: Heraf medicin og store ændringer i dit liv (eks. jobskifte, operation mv.) Det kan også være omkring samtaler vi har haft, hvis det har en betydning for din huds tilstand. Dette har til hensigt, at kunne relatere til en større sammenhæng og give dig det bedste resultat for dine behandlinger og produktkøb - og service. Det du giver samtykke til er, at vi må opbevare de oplsyninger forsvarligt i din elektroniske journal, som kun vi har adgang til. De gemmes i 5 år fra din sidste journalføring. Ønsker du på et tidspunkt at trække dit samtykke tilbage, kan vi gøre det omgående, men du vil således ikke få fordelene af, at vi kan se din historik.

SE envidere på www.anitafalslund.dk under genveje - Handelsbetingelser og Persondatapolitik