Fri fragt på ordrer over 1000 kr     Afsendelse 1-3 hverdage med GLS     Mere end 15 års erfaring    

Om klinikken

Klinikken ejes af kosmetolog Anita Falslund, som også behandler kunder i det daglige. I klinikken kan du også møde kosmetologerne Liv Rom og Nanna Schmidt. Vi tilbyder særlige hudplejebehandlinger, og vi arbejder personligt og altid med udgangspunkt i dig som kunde og dermed din unikke hud og dens behov. Vi er specialister i hudpleje, men vores stil er uden kittel, vi arbejder med vores hænder, viden og intuition som redskaber, og så er vi drevet af entusiasme omkring vores fag. I vores behandlinger benytter vi produkter fra iS CLINICAL, Bioeffect, Environ, og Bioelements, alle nøje udvalgt pga. deres effektive virkning på både hud og sjæl. Omgivelserne i klinikken er rolige, lækre og stemningsfyldte. Vi brænder for det vi laver, og for os betyder klinikken og kunderne ALT. Følg med på Instagram og på #kosmetologtilfingerspidserne.

Anita Falslund

Anita Falslund

43 år og "Kosmetolog til fingerspidserne". Jeg er perfektionistisk i mit arbejde og i alt, hvad jeg lægger mine hænder på.

Liv Rom

Liv Rom

Liv, 28 år, har en stor passion for huden - hun arbejder på et fagligt højt niveau og er uddannet kosmetolog hos Anita Falslund og fra kosmetolog skolen CIDESCO.

Nanna Schmidt

Nanna Schmidt

Nanna, 30 år, elsker kombinationen mellem gode resultater og forkælelse af huden - hun er uddannet fra kosmetolog skolen CIDESCO og har derudover specialiseret sig inden for laser.

Historien om Anita Falslund

Skønhedspleje har i mere end 15 år været omdrejningspunktet for mit professionelle liv, og jeg har haft æren af at have ikke bare danske, men også amerikanske stjerner under behandling.

Allerede som meget ung interesserede jeg mig for hudpleje, og efter en tidlig karriere som makeupartist i Danmark rejste jeg til Californien, hvor jeg arbejdede og uddannede mig til frisør. Da jeg efter 8 år i Californien vendte hjem til Danmark i 2007, var det til fordel for et job hos det anerkendte spakoncept Amazing Space – her begyndte min karriere som kosmetolog.

Efter 5 år hos Amazing Space startede jeg min egen klinik på Islands brygge. Liv (som i dag er kosmetolog i klinikken) startede som min højre hånd og tog senere uddannelsen som kosmetolog. Jeg ønskede aldrig at skabe et sterilt, hvidt sundhedsunivers - derfor er klinikken også indrettet i en beroligende atmosfære. Mit håb er nemlig, at du som kunde får en oplevelse af luksus og en pause fra dagligdagen, når du kommer til en ansigtsbehandling. Det er min overbevisning, at hudplejeritualet har en sundhedsmæssig betydning, der rækker ud over vores ydre indpakning.

I 2015 vandt jeg en Danish Beauty Award for Årets Skønhedsbehandling, og jeg har i 2019 haft æren af at deltage i den store prisuddeling som dommer - noget jeg gentager i 2020, hvor jeg igen sætter mig i dommerpanelet. Jeg medvirker desuden løbende i diverse medier (magasiner, radio, podcast mv.) og jeg er meget aktiv på Instagram, hvor du kan følge med, når jeg næsten dagligt deler ud af sundhedstipds og nyheder fra klinikken.

Gavekort

Forkæl dine nærmeste med et gavekort til klinikken