Fri fragt på ordrer over 1000 kr     Afsendelse med GLS     Mere end 15 års erfaring    

 Passion for hudpleje

 Mere end 15 års erfaring

 Effektiv virkning

Behandlinger

Hos Kosmetolog Anita Falslund tilbyder vi tre behandlinger.
De er alle kendetegnet ved at være effektive, personlige og nærværende. Vi behandler altid intuitivt med vores hænder, og derfor er to behandlinger sjældent ens – vi skræddersyr med andre ord behandlingerne, så de passer til netop din hud og dens behov.

Bryn/vipper og voksning af ansigt kan tilvælges, når du booker din tid.

Har du yderligere spørgsmål til behandlingerne, er du altid velkommen til at kontakte os på mail.

SIGNATURE by Anita Falslund

SIGNATURE by Anita Falslund

Anitas signaturbehandling, som i 2015 modtog en Danish Beauty Award for Årets Skønhedsbehandling. I behandlingen fokuserer vi på dybderens og fornyelse af din hud ved brug af massage, manuel fjernelse af urenheder samt udrensende masker fra nogle af verdens bedste hudplejebrands. Denne behandling vil efterlade din hud med et øjeblikkeligt glat og forbedret udseende.

Tid: 75 min. 
Pris: 1295 kr.

INSTANT GLOW by Anita Falslund

INSTANT GLOW by Anita Falslund

Behandling, hvor vi fokusere på at få maksimal glød frem i din hud med effektiv frugtsyre samt plejende maske og massage. Med vores teknikker samt produkter i denne behandling, for får vi aktiveret din blodcirkulation og iltet din hud, som efterfølgende fremstår strålende og funklende ny.

*Der er manuel dybderens med i denne behandling, med mindre du ikke ønsker dette.

Tid: 60 min.
Pris: 1175 kr.

DERMAPEN

DERMAPEN

En effektiv og dybdegående microneedling behandling. Vi bruger den originale dermapen til at behandle din hud for b.la. at øge transporten af virkningsstoffer og reducere ældning, pigmentering, acne, strækmærker, ar og meget mere, for en sund og glødende hud.

Vi anbefaler IKKE denne behandling til dig der er gravid og/eller ammende, benytter blodfortyndende medicin, har tendens til ardannelse med fortykkelse (keloid), herpes simplex, bygkorn, hudkræft, alvorlig diabetes, eksem og psoriasis. kontakt os evt ved spørgsmål herom. Ved behandling af personer under 18 år, skal vi have samtykke fra en forældre.

Tid: 60 min.
Pris: 2200 kr. (Inkl. hals og décolleté + 800 kr.)

Konsultation

Ved en konsultation hos os får du vejledning om, hvilke produkter der egner sig til din hud, og vi får samtidig bestemt din hudtype og dens tilstand.

Pris: ​750 kr.
Gratis ved køb af produkter for over 800 kr.