Fri fragt på ordrer over 1000 kr     Afsendelse med GLS     Mere end 15 års erfaring    

 Passion for hudpleje

 Mere end 15 års erfaring

 Effektiv virkning

Behandlinger

Hos Kosmetolog Anita Falslund tilbyder vi fem behandlinger.
De er alle kendetegnet ved at være effektive, personlige og nærværende. Vi behandler altid intuitivt med vores hænder, og derfor er to behandlinger sjældent ens – vi skræddersyr med andre ord behandlingerne, så de passer til netop din hud og dens behov.

Bryn/vipper og voksning af ansigt kan tilvælges, når du booker din tid.

Har du yderligere spørgsmål til behandlingerne, er du altid velkommen til at kontakte os på mail.

SIGNATURE

SIGNATURE by Anita Falslund

Anitas signaturbehandling, som i 2015 modtog en Danish Beauty Award for Årets Skønhedsbehandling. I behandlingen fokuserer vi på dybderens og fornyelse af din hud ved brug af massage, manuel fjernelse af urenheder samt udrensende masker fra nogle af verdens bedste hudplejebrands. I behandlingen anvender vi bl.a. Environs "Cool Peel", der efterlader huden med et øjeblikkeligt glat og forbedret udseende.

Tid: 75 min. 
Pris: 1275 kr.
(Behandling af Anita +600kr)

MINISIGNATURE

MINI SIGNATURE by Anita Falslund

Består af samme behandling som SIGNATURE, men indeholder ikke massage og fokus er her på dybderens af din hud. Behandlingen henvender sig til den yngre mere urene hud eller dig, som blot har brug for lidt, men godt.

Tid: 60 min.
Pris: 1025 kr.
(Behandling af Anita +600kr)

INSTANT GLOW

INSTANT GLOW

Behandling, hvor vi fokuserer på at få maksimal glød frem i din hud med effektiv frugtsyre samt plejende maske og massage. Vi inkorporere den kendte "FIRE & ICE" behandling som er designet til hurtigt og sikkert at oppudse huden og fremme cellefornyelsen. Med vores teknikker samt produkter i denne behandling, får vi aktiveret din blodcirkulation og iltet din hud, som efterfølgende fremstår strålende og funklende ny. I denne behandling bruger vi produkter fra den eksklusive hudplejeserie iS CLINICAL som er kendt for, at pleje huden i dybden og deres aktive botaniske ingredienser.

Tid: 60 min.
Pris: ​1175 kr.
(Behandling af Anita +600kr)

DEEP BOOST

DEEP BOOST

En behandling, hvor vi anvender og introducerer dig for den fantastiske Dermaroller Original, der med sine mikroskopiske nåle fornyer og forbedrer din hud. Behandlingen afsluttes med en intensiv hyaluronsyre-maske, som gennemfugter din hud og efterlader et øjeblikkeligt yngre udseende.
Du vil opleve ny glød, og ved regelmæssig brug af Dermaroller Original, som du får med hjem, vil du bl.a. kunne reducere fine linjer.

Behandlingen er inkl. et Dermaroller Kit (indeholdene: Dermaroller, Serum, Hårbånd samt rens til rullen) OG en æske med 10 Dermaroller fugtmasker. Værdi ialt 2345 kr.

Tid: 60 min.
Pris: 3295 kr.
(Behandling af Anita +600kr)

RELAX AND RENEW

RELAX AND RENEW

En meditativ og meget beroligende behandling, hvor vi fokuserer på at fugtmætte og opstramme din hud ved hjælp af effektive produkter fra det islandske mærke Bioeffect.
I behandlingen anvender vi også massage med både kolde og varme sten, som ikke blot får gløden frem i dit ansigt, men også får dig til at slappe af.
Behandlingen anbefales fra 30 år.

Tid: 75 min. 
Pris: 1345 kr.
(Behandling af Anita +600kr)

Konsultation

Ved en konsultation hos os får du vejledning om, hvilke produkter der egner sig til din hud, og vi får samtidig bestemt din hudtype og dens tilstand.

Pris: ​750 kr.
Gratis ved køb af produkter for over 800 kr.