I medierne

Klinikken ejes af Anita Falslund, som også behandler kunder i det daglige.

I klinikken kan du også møde kosmetolog Liv Rom. Liv har en stor passion for huden- hun har et fagligt højt niveau og et stort produkt kendskab til de produkter vi fører i klinikken. Liv har ligeledes fungeret som Anita’s højrehånd siden opstart af klinik ANITA FALSLUND, og har derfor et stort kendskab til kunderne og klinikken.

Anita Falslund

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce quis lectus quis sem lacinia nonummy. Proin mollis lorem non dolor.

Liv Rom

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Fusce quis lectus quis sem lacinia nonummy. Proin mollis lorem non dolor.

Historien

Skønhedspleje har i mere end 15 år været omdrejningspunktet for mit professionelle liv, og jeg har haft æren af at have ikke bare danske, men også amerikanske stjerner under behandling, bl.a. Linda Evans, Susanne Arquette og Linda Rowlands.

Allerede som meget ung interesserede jeg mig for hudpleje, og efter en tidlig karriere som makeupartist i Danmark rejste jeg til Californien, hvor jeg arbejdede og uddannede mig til frisør. Da jeg efter 8 år i Californien vendte hjem til Danmark i 2007, var det til fordel for et job hos det anerkendte spakoncept Amazing Space – her begyndte min karriere som kosmetolog.

Efter 5 år hos Amazing Space arbejder jeg i dag som selvstændig kosmetolog i min skønne klinik på Islands Brygge, hvor jeg tilbyder en lang række behandlinger. I mine behandlinger benytter jeg produkter fra Nuori, Bioeffect, Environ og Bioelements, som alle er nøje udvalgt pga. deres yderst effektive virkning på både hud og sjæl.